img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

De Ballorig ZomerWandel4Daagse 2021

25 | 05 | 21

Begin juni 2021 stond de Ballorig Avond4Daagse op de planning. Helaas was het verbod op evenementen toen nog van kracht waardoor we deze voor het tweede jaar op een rij hebben moeten afgelasten. Maar omdat we niet stil willen zitten, zullen wij net als vorig jaar weer de “thuis-editie” van de Ballorig Avond4Daagse aanbieden: de Ballorig ZomerWandel4Daagse. 

Bij de Ballorig ZomerWandel4Daagse wandel je als deelnemer in de zomermaanden juni, juli en augustus vier keer een route van 6 of 12 kilometer. Je kunt hiervoor gebruik maken van de acht wandelroutes (vier keer 6 km en vier keer 12 km) van de laatste Avond4Daagse. Deze zijn binnenkort te vinden in onze Venloop App. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een route te maken in je eigen buurt. Wanneer je vier avonden met succes de betreffende afstand hebt afgelegd, dan kun je bij ons kantoor aan de Koninginnesingel 14 in Venlo de welverdiende medaille en het wandeldiploma ophalen.

De Ballorig ZomerWandel4Daagse is geschikt voor jong en oud. Het inschrijfgeld voor deelname aan de Ballorig ZomerWandel4Daagse bedraagt € 5,00 per persoon.
Inschrijven kan via de website.

Wandel je ook met ons mee deze zomer?


« Back

Main and name sponsors