img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Seacon Logistics ook de komende 3 edities naamsponsor Venloop 10 km

22 | 04 | 21

Seacon Logistics is al sinds dag 1, 26 maart 2006, partner van Stichting Venloop. En we zijn dan ook erg blij te mogen benoemen dat we deze partnerschip met nog eens 3 jaar gaan verlengen, met Seacon Logistics als naamsponsor van de 10 kilometer van de Weir Venloop.  

Zowel Seacon Logistics als Stichting Venloop vinden hun roots in de regio Venlo. De samenwerking voelt dan ook als een thuiswedstrijd, waarbij beide bedrijven een gezonde levensstijl hoog in het vaandel hebben.

Frank Hermans, directie lid bij Seacon Logistics over Stichting Venloop: “De Venloop verbindt als professionele eventorganisatie gedurende het gehele jaar vrijwilligers, deelnemers, toeschouwers en zeker ook de bedrijven en haar werknemers met elkaar. Het motiveert om samen te werken aan persoonlijke en gemeenschappelijke vitale doelstellingen. We zijn daarom zeer verheugd over de verlenging van de overeenkomst en willen als trotse partner blijven bijdragen aan al die positieve energie die we samen kunnen creëren’’.

Wim Lensen, directeur van Stichting Venloop, is al net zo enthousiast over de jarenlange samenwerking: “Seacon Logistics is een partner die actief met ons mee denkt en ook betrokken is. En zo maken we samen al jaren het event tot wat het is. Er is een fijne samenwerking vanaf dag 1 en het voelt gewoon goed”.

De Venloop zal dit jaar voor de 15e keer plaats gaan vinden op 18 en 19 september en het is fijn om in deze tijd te kunnen rekenen op onze partners. We kijken er dan ook naar uit om er samen voor iedereen weer een bijzondere beleving van te maken.


« Back

Main and name sponsors