img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Seacon Logistics wederom naamsponsor 10 kilometer

31 | 10 | 19

We zijn zeer verheugd om bekend te kunnen maken dat Seacon Logistics komende editie wederom de naamgever van de 10 km van de Weir Venloop zal zijn. Seacon Logistics is al jaren verbonden aan de Weir Venloop en de laatste jaren als naamgever van de 10 km. We zijn blij daar nog een jaar aan toe te kunnen voegen.

Seacon Logistics is tevens positief gestemd over de verlenging van de samenwerking. Peter van der Meijden, sales & marketing director over de samenwerking: “Seacon Logistics is zeer verheugd de samenwerking met de Venloop in 2020 te kunnen voortzetten. De Venloop is een perfect voorbeeld van citymarketing, als meerdaags evenement is het voor een hele brede doelgroep van meerwaarde en past het ook uitstekend bij de ondernemings- en marketingfilosofie van ons bedrijf. Samen met de Venloop, medewerkers en relaties gaan we voor wederom een unieke ervaring in de editie van 2020. Daarom is het ook zeer toepasselijk dit te bekrachtigen in onze eigen Seacon experience room.”

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor de Seacon Logistics 10 km op zondag 29 maart 2020. Heb jij je nog niet inschreven? Schrijf je snel in via dit online inschrijfformulier.


« Back

Main and name sponsors