img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Covebo Uitzendgroep nieuwe naamgever 5 kilometer

24 | 10 | 19

Vanaf komende editie zal Covebo Uitzendgroep als naamgever van de 5 kilometer hardloopwedstrijd gekoppeld zijn aan de Weir Venloop. Covebo is met 30 landelijke vestigingen en dagelijks meer dan 9.000 medewerkers aan het werk, een gerenommeerde speler op de arbeidsmarkt. Als uitzendbureau staan bij Covebo het welzijn en welbevinden van de mens centraal. “Wij zorgen dat zaken Gewoon Goed Geregeld zijn voor onze klanten, uitzendkrachten én voor onze eigen medewerkers. Tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot succes”.

Sjors Billekens en Jack Janssen van Covebo lichten hun keuze voor de Weir Venloop toe: ‘’Wij zijn trots dat we onze naam mogen verbinden aan één van de mooiste evenementen van de regio. De hele stad staat tijdens het weekend van de Venloop in het teken van sportiviteit én gezelligheid. Iets wat we bij Covebo erg belangrijk vinden: samen hard werken voor het beste resultaat, maar ook een fijne tijd hebben met elkaar. Of je nu een fanatiek sporter bent of meer voor de lol meedoet, de Venloop is leuk voor iedereen! Als werkgever vinden wij het bovendien belangrijk dat onze mensen lekker in hun vel zitten en zich fit voelen. Gezonde werknemers presteren namelijk beter! Dat stimuleren en uiten we op allerlei manieren en de Venloop is daar een goed voorbeeld van.’’

Stichting Venloop kijkt vol enthousiasme uit naar de samenwerking met Covebo, beaamt Wim Lensen: “Covebo Uitzendgroep is al enkele jaren een betrokken partner van ons evenement en het doet ons deugd om Covebo te kunnen presenteren als de nieuwe naamgever van de 5 km. De visie die Covebo hanteert met betrekking tot werknemers die zich fit voelen en lekker in hun vel zitten, vinden wij ook een belangrijk onderwerp. Met hetgeen wij organiseren voor de jeugd willen we zorgen voor een vitale jeugd en op den duur dus fitte, gezonde werknemers. Hiermee versterken we elkaar alleen maar meer."

Op de foto v.l.n.r. Wim Lensen (Venloop), Sjors Billekens en Jack Janssen (Covebo) en Rick van der Coelen (Venloop)


« Back

Main and name sponsors