img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Stichting Venloop verwelkomt Etteplan als stersponsor

15 | 10 | 19

Stichting Venloop is verheugt een nieuwe stersponsor te introduceren: Etteplan. Etteplan staat voor vernieuwing. Ruim 3.400 technische specialisten werken wereldwijd aan verbeteringen op het gebied van engineering.

Directeur Centraal Europa, en tevens ex-bestuurslid van Stichting Venloop, Guido Abbenhuis licht de keuze toe: ‘’Vanuit mijn nauwe betrokkenheid bij de Venloop in de afgelopen jaren heb ik gezien hoe effectief je de Venloop kunt inzetten binnen je organisatie. Als Etteplan hebben we twee doelstellingen als Venloop sponsor. Te beginnen met het verbinden van de vestigingen en teams van Nederland, Duitsland en Polen door middel van sport. Ten tweede het actief stimuleren en faciliteren van een actieve levensstijl binnen de organisatie’’. Doelstellingen waar Stichting Venloop ook waarde aan hecht en derhalve graag een steentje aan bijdraagt.

Abbenhuis vervolgt: ‘’ik kijk er naar uit om in maart alle collega’s in Etteplan shirtjes mee te zien doen aan de wandeltochten en de hardloop afstanden’’.


« Back

Main and name sponsors