img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Van der Valk Hotel Venlo naamsponsor halve marathon

22 | 08 | 19

Van der Valk Hotel Venlo is ook komende jaren als partner verbonden aan de Weir Venloop. Als naamsponsor van de halve marathon is Van der Valk Hotel Venlo vaste locatie van onze sponsorbijeenkomsten, trouwe Business Run deelnemer én VIP-Care deelnemer. De Weir Venloop is verheugd en trots dat Van der Valk Hotel Venlo zich wederom als naamsponsor koppelt aan de halve marathon.

Komende editie zal Van der Valk Hotel Venlo, ondanks de nieuwbouw die in de komende 18 maanden gerealiseerd gaat worden, de Weir Venloop blijven facilitairen als het gaat om bijeenkomsten, diners en overnachtingen voor topatleten. Directeur Han van der Eijk: ‘De Venloop is en blijft een prachtig evenement dat we ook de komende jaren graag blijven steunen. De organisatie weet ieder jaar weer te verrassen met verbeteringen en nieuwe elementen. Juist nu we zelf ook grootschalig gaan vernieuwen willen we een statement maken voor de langere termijn. Vandaar ook een verlenging van de overeenkomst met drie jaar’.

Venloop-voorzitter Erik Schnock vult aan: “Als organisatie willen we onze deelnemers altijd aangenaam verrassen. Dat geldt zowel voor de breedtesporter als voor onze toplopers. Met Van der Valk Hotel Venlo hebben we een partner die daarin graag met ons meedenkt. Zo staat tijdens de Venloop-week sinds enkele jaren de Afrikaanse specialiteit Ugali op de kaart. Van der Valk Hotel Venlo biedt een aangename omgeving voor onze relaties en toplopers en biedt ze, soms ver van huis, een aangenaam verblijf. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij ons partnership met Van der Valk Hotel Venloop met 3 jaar hebben kunnen verlengen.”


« Back

Main and name sponsors