img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Lekker Venloop 2019

13 | 06 | 19

De zesde editie van Lekker Venloop staat voor de deur. We hebben een geheel nieuwe 15 kilometer route voor je uitgestippeld. In deze nieuwsflits tref je praktische informatie aan omtrent Lekker Venloop 2019.

Start
Je start op het evenemententerrein van Lekker Venlo in het Julianapark gelegen aan de Deken van Oppensingel in Venlo. Je dient je tussen 10.00 uur en 10.30 uur te melden bij een van de vrijwilligers achter de balie. Hier wordt je naam afgevinkt en ontvang je drie consumptiebonnen, die je na de wandeltocht kunt besteden bij Lekker Venlo. De route wordt met pijlen uitgezet, er worden dus geen routes uitgedeeld. Wel is de route te vinden op
onze website en in onze app.

 

App
Download de Venloop app in de App Store of Play Store, maak een profiel aan en claim je inschrijving. Zo kun jij jezelf live laten volgen door familie en vrienden. Tevens kun je zelf in de app exact zien waar op de route jij je bevindt. Volg de aanwijzingen in de app.

Pauze
De pauzeplek is gesitueerd op het terrein Maria Auxiliatrix. Hier kun je even bijkomen en iets te eten en/of drinken bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf iets mee te nemen voor onderweg. Wij verzoeken je echter wel om de omgeving schoon achter te laten. Venlo schoon, heel gewoon!

Finish
De finish is tevens op het evenemententerrein van Lekker Venlo. Hier kun je bij stands van verschillende ondernemers genieten van ambachtelijke gerechten en verfrissende drankjes. Genoeg lekkers om de smaakpapillen te prikkelen! Houd er rekening mee dat je op het evenemententerrein van Lekker Venlo alleen met consumptiebonnen kunt betalen, maar daar heb je er ook al drie van ontvangen bij de start.

Na-inschrijving
Heb je vrienden of familie die zich niet hebben ingeschreven voor Lekker Venloop, maar toch graag met jou mee willen wandelen? Zij kunnen zich zondag gewoon nog inschrijven bij de na-inschrijvingsbalie op het evenemententerrein van Lekker Venlo. Breng al je vrienden, kennissen of familieleden snel op de hoogte hiervan en loop gezellig samen mee! De inschrijfkosten voor de na-inschrijving bedragen €7,50. Dit bedrag kan alleen contant worden betaald.

Automatische incasso
Het inschrijfgeld van de digitale inschrijvingen zullen volgende week maandag, 24 juni, worden geïncasseerd.

Veel plezier
Mede namens de organisatie van Lekker Venlo wensen we je een prettige wandeltocht toe. Beleef Lekker Venloop samen en kom na afloop proeven bij Lekker Venlo!


« Back

Main and name sponsors