img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Dag 4 Avond4Daagse – vrijdag 7 juni

07 | 06 | 19

UPDATE:

De Avond4Daagse gaat vanavond door! Alle deelnemers starten vanavond vanaf 18.15 uur en iedereen loopt 6 km.

In overleg met de gemeente hebben we besloten dat het vandaag doorgaat. Tussen 17.00-18.00 uur is een lokale hevige regenbui met windstoten te verwachten, deze zal maximaal 10 minuten duren. Deze kan Venlo raken, maar ook aan Venlo voorbij gaan. Na deze korte regenbui klaart het op en wordt er niks meer verwacht.

----------------------------

De laatste dag van de Ballorig Avond4Daagse 2019 is aangebroken. Eerst de route tot aan het pauzepunt in het Julianapark, daarna de route door de ongetwijfeld drukke binnenstad en daarna natuurlijk die welverdiende medaille in ontvangst nemen.

De routes van vanavond lopen allebei over de stadsbrug via de trappen (anders dan op de route aangegeven dus) naar de Prinsessesingel en Maasstraat richting de binnenstad om uiteindelijk bij elkaar te komen in het Julianapark, waar gepauzeerd kan worden. Hier ontvangen alle deelnemers een leuke gadget om voor wat extra sfeer te zorgen tijdens de intocht door de binnenstad. De finish is gesitueerd aan de Keulsepoort voor het Limburgs Museum.

De weersvoorspellingen zijn zo goed als hetzelfde als gisteren, met als enige verschil dat het vanavond wat warmer is dan gisteren.

De belangrijkste aandachtspunten voor vanavond:

  • Omdat de route vertrekt via het schelpenpad, houden we deze net als gisteren weer helemaal vrij van fietsen. We vertrouwen op jullie medewerking.
  • Deelnemers die met de fiets naar het Kazerneterrein komen, verzoeken we geen fietsen aan hekwerk vast te maken (ook niet ín de fietsenstalling). Dit hekwerk worden na de start namelijk allemaal opgeruimd. Fietsen die toch zijn vastgemaakt aan hekwerk, worden losgeknipt.
  • Medailles worden aan de finish uitgereikt op vertoon van het oranje polsbandje. Zorg dat elke deelnemer dit bandje zichtbaar draagt.
  • Wandel je na de finish terug naar het Kazerneterrein? De route is dan als volgt: Koninginnesingel – stadsbrug – schelpenpad – Kazerneterrein. LET OP: het fietspad van de spoorbrug is verboden voor wandelaars!

Tenslotte willen we je bedanken voor je deelname. Wij vonden het tot nu toe een geweldig leuk feestje en zijn ervan overtuigd dat we het vanavond samen knallend kunnen afsluiten. Uiteraard horen we graag hoe jullie het ervaren hebben. Stuur ons daarvoor gerust een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.


« Back

Main and name sponsors