img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Dag 2 Avond4Daagse – woensdag 5 juni

05 | 06 | 19

De eerste avond zit er alweer op. We hebben het gelukkig droog gehouden en lekker kunnen wandelen. Vandaag maken we ons op voor dag 2!

Vanavond hebben we voor beide afstanden een volledig nieuwe route. De route van 6 km loopt vanavond langs de Blerickse kant van de Maas en de Groot Bollerweg naar de pauzeplaats aan het Egtenrayerhof. Vervolgens loopt men door het Ubroek terug naar het Kazerneterrein.

De route van 12 km loopt eveneens langs de Blerickse kant van de Maas om vervolgens via de Groot Bollerweg, Parlevinkerweg en Venrayseweg uit te komen bij de pauzeplaats aan het Egtenrayerhof. Daarna loopt de route over de Groot Bollerweg en langs de Maas weer terug naar het Kazerneterrein. Zelfde route terug, maar met een ander uitzicht!

De weersvoorspellingen zijn wederom prima. Het blijft warm, dus neem weer voldoende water mee.

Nog kort enkele aandachtspunten:

  • Zet geen fietsen langs het schelpenpad of rondom de gebouwen, maar gebruik hiervoor de daarvoor bestemde fietsenstalling op het middenterrein. Daar was gisteren nog meer dan voldoende plaats. Zo houden we het schelpenpad volledig vrij voor de binnenkomende wandelaars en vertrekkende fietsers. Bedankt voor de medewerking.
  • De routes staan allemaal in onze Venloop-app. In de app kun je inzoomen op je locatie en zo de route nauwkeurig volgen. Dit is vaak handiger dan een print maken van de route zoals die op onze website staat. De Venloop-app kan gedownload worden in de App store en Play Store.
  • Communicatie verloopt, naast onze Venloop-app, voornamelijk via onze Facebook-pagina. Volg deze zodat je snel geïnformeerd wordt in geval van een afgelasting. Bij geen bericht gaat het gewoon door.


« Back

Main and name sponsors