img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Start Avond4Daagse – dinsdag 4 juni

04 | 06 | 19

Vanavond is het zover: de start van de Ballorig Avond4Daagse. Zo’n 2.300 wandelaars gaan vanavond hun eerste etappe van 6 of 12 km lopen.

De route van 6 km loopt vanavond langs de Venlose kant van de Maas naar het pauzepunt aan de Hulsterweg. Daarna lopen de wandelaars door Venlo-Zuid weer terug naar de stadsbrug en het Kazerneterrein.

De route van 12 km loopt langs de Blerickse kant van de Maas, over de Zuiderbrug en een stukje Tegelen richting het pauzepunt aan de Hulsterweg. De terugweg loopt door Venlo-Zuid.

De weersvoorspellingen zijn prima. Het is warm, dus neem voldoende water mee. We blijven de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten houden. Volg ons daarom op onze Facebook-pagina en via de app van de Venloop. Hierin vind je tevens de routes terug, waardoor je deze tijdens het wandelen eenvoudig kunt raadplegen.

Nog kort enkele aandachtspunten:

  • Communicatie verloopt via onze Venloop-app en onze Facebook-pagina. De contactpersonen van de scholen staan tevens in direct contact met de organisatie via een WhatsApp-groep.
  • Parkeren van auto’s aan voorzijde Kazerneterrein, gelegen aan de Venrayseweg. Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op, maximale snelheid 5 km per uur en wees voorzichtig voor overige deelnemers (de kinderen). Parkeren op eigen risico.
  • Parkeren van fietsen vooraan links op het Kazerneterrein. Fietsers komen op het Kazerneterrein via het schelpenpad.


« Back

Main and name sponsors