img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Van der Valk Hotel Venlo wederom naamsponsor halve marathon

08 | 10 | 18

Venlo –  Van der Valk Hotel Venlo is ook komende jaren als partner verbonden aan het evenement. Als naamsponsor van de halve marathon is Van der Valk Hotel Venlo vaste locatie van onze sponsorbijeenkomsten, trouwe Business Run deelnemer én VIP-Care deelnemer. De Weir Venloop is verheugd en trots dat Van der Valk Hotel Venlo zich wederom als naamsponsor koppelt aan de halve marathon.

Al vanaf de achtste editie van de Weir Venloop op zondag 24 maart 2013, gaat de halve marathon de boeken in als Van der Valk Hotel Venlo halve marathon. “Wij willen als hotel graag betrokken blijven en zichtbaar zijn in onze regio. De Venloop is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van ongekende omvang. Zowel qua deelnemersaantallen als qua uitstraling. Daar verbinden we dus graag voor meerdere jaren onze naam aan”, aldus Han van der Eijk, directeur Van der Valk Hotel Venlo. Erik Schnock, voorzitter Stichting Venloop, vult aan: “Wij zijn bijzonder verheugd met onze partner Van der Valk Hotel Venlo. Hier kunnen onze atleten zich in alle rust goed voorbereiden op de wedstrijd. Ook voor onze sponsorbijeenkomsten welke we bij Van der Valk Hotel Venlo organiseren weet Han van der Eijk en zijn team ons altijd weer op een positieve manier te verrassen”.

Op de foto: Thijs van de Ven (links), Sales & Marketing Manager Van der Valk Hotel Venlo en Erik Schnock (rechts), voorzitter Stichting Venloop.


« Back

Main and name sponsors