img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

News

Van der Valk Hotel Venlo wederom naamsponsor halve marathon

09 | 10 | 17

Ook de komende editie van de Weir Venloop zal Van der Valk Hotel Venlo trotse hoofdsponsor van de halve marathon zijn. Vorige week heeft de contractondertekening hiervoor plaatsgevonden. We zijn erg verheugd om deze gewaardeerde partner ook de komende editie aan ons evenement verbonden te kunnen houden!

Van der Valk Hotel Venlo is tevens erg enthousiast over de contractverlenging. “De Venloop is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste hardloopevenementen van Nederland. Dat is iets om trots op te zijn in de regio. De organisatie zit goed en professioneel in elkaar en laat ieder jaar weer zien dat het de verwachtingen van deelnemers en publiek waarmaakt en zelfs overtreft. Het is duidelijk dat wij daar als Van der Valk graag onderdeel van uitmaken en daarom graag weer als naamsponsor onze steen er aan bijdragen”, aldus Han van der Eijk, directeur Van der Valk Hotel Venlo.


V.l.n.r. Wim Lensen (directeur Stichting Venloop), Ingrid Keder (penningmeester Stichting Venloop), Han van der Eijk (directeur Van der Valk Hotel Venlo), Erik Schnock (voorzitter Stichting Venloop) en Thijs van de Ven (Sales & Marketing Manager Van der Valk Hotel Venlo)


« Back

Main and name sponsors