Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

News

Ruim € 16.000,- opgehaald voor onze goede doelen

Tijdens de twaalfde editie van de Weir Venloop is maar liefst € 16.288,50 opgehaald voor de goede doelen die de Weir Venloop jaarlijks bijstaat. Fonds Gehandicaptensport heeft € 5.011,00 in ontvangst mogen nemen. Dit bedrag is een donatie van deelnemers van de vijfde Venloop Wandeltocht. De opbrengst voor de andere vier goede doelen is gerealiseerd door de deelnemers van de hardloopwedstrijden. Zo heeft stichting M.A.-run een bedrag van € 920,50 ontvangen, het Toon Hermans Huis € 2.458,-, stichting KidzBase € 3.382,50 en Unicef € 4.516,50.

De organisatie van de Weir Venloop is verheugd dat de deelnemers van de Weir Venloop ieder jaar weer de goede doelen een warm hart toedragen. “Door deelname aan de Venloop leveren onze deelnemers niet alleen een sportieve, maar ook een financiële prestatie die van grote betekenis is. Namens onze goede doelen wil ik hen hiervoor hartelijk danken”, aldus Venloop-voorzitter Erik Schnock.

 

« Back

Aanmelden nieuwsbrief Venloop

Over welk onderwerp wilt u informatie ontvangen?
Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.