Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Guestbook

Ga naar pagina 1  2  3  ...  84  85  86  Volgende

W.Schatorje
Foto's halve marathon Venloop 2017
Foto's Veloop 2017 Halve Marathon zijn te bekijken op:
https://www.flickr.com/photos/129093359@N03/albums/72157680216557030
https://myalbum.com/album/WtpMXGJuVBsw

Vonnahme
Jörg
Heute ist nicht allertage Abend !! Ich komm wieder , keine Frage !! Ihr Holländer wart super Klasse ! Danke an alle Helfer , denn ohne sie könnten wir sowas nicht erleben !! Bis 2018
Gerdie Verhalle
40 km wandelen
Ook ik heb weer voor de derde keer mee gedaan en heb genoten. Jammer weer een jaar wachten. Mag van mij best wel meerdere dagen wandelen zijn.
Bedankt allemaal en tot volgend jaar.
Michael
Toller Lauf mit Gänsehaut
Es war wieder ein toller Lauf, Organisation perfekt, tolle Stimmung auf der ganzen Strecke.
Der beste Halbmarathon den ich in meinen 15 Jahen Lauferfahtung erlebt habe.
Nächstes Jahr bin ich wiedrr dabei.
Die Versorgung im Zielbereich könnte es besser sein, aber nur ein ganz kleiner Kritikpunkt.
Mireille janssen
40 km tocht
Complenten aan de organisatie van de venloop.
Alles was weer tot in de puntjes geregeld.
Tot volgend jaar.
F. Meels
Complimenten!
Bij deze m'n complimenten aan de organisatie en vrijwilligers van de vlekkeloos georganiseerde Venloop 2017.
Zelf heb ik m'n eerste 0,5 marathon gelopen en deze mede door de gustig gezinde weergoeden als een 21 km lang vrolijk en enthousiast straatfeest ervaren.
Venlo(op) is the place to be als je een goed bereikbare, vlakke 21 km loop zoekt met veel publiek & muziek langs de gehele route.
Suggestie ter verbetering: Ik heb slechts op 1 plek, aan 1 kant van de weg, iets te eten gezien (stukjes banaan) onderweg. Dit aanbod mag iets groter zijn.
Tot de volgende!
Sonja da Silva Marques
Anteilnahme
Ich möchte den Angehörigen des leider verstorbenen mein herzliches Beileid und meine Anteilnahme aussprechen! Viele der mir bekannten Läufer (mich eingeschlossen) macht es trotz der wahnsinnig tollen Veranstaltung umso trauriger, das so etwas einem Mitläufer wiederfahren ist. Wir wünschen den Hinterbliebenen ganz viel Karft in dieser schweren Zeit!
Annemarie Peters
Wandeltocht 40km
Erg mooie wandeltocht de 40km. Uiteraard speelde het prachtige weer mee. Ik heb genoten. En ja, soms is het ook afzien. Maar het publiek langs de kant sleept je er dan zeker doorheen!
Karin
wandeltocht 30km
Leuke wandeltocht 30 km. Fijn dat het dit keer gedeeltelijk een andere route was dan voorgaande jaren. Stuk door bos bij Velden was erg mooi.
JTFoto
Foto's
Foto's van de 10 km (locatie Groenveldsingel/Burg. Reinoudsingel) zijn terug te vinden op www.jtfoto.nl. Foto's van de halve marathon (locatie Grotestraat Tegelen) staan vanaf a.s. donderdag op www.jtfoto.nl. Via de contact button op de site zijn foto's gratis digitaal op te vragen. Vermeld de naam van de foto links boven de foto. (bijv. Venloop_2017_005.jpg
Bart Aerts
Fantastisch
De 12e editie van de Venloop was wederom om in te lijsten. Woensdag waren de weergoden al goed gestemd tijdens een heel leuke kidsmiddag. Dat gold ook voor de deelnemers op zaterdag en zondag. Dit jaar weer meer wandelaars en de stemming zat er fantastisch in. De Parade was op zaterdag al zeer druk, zoals we dat van de zondag kennen. De deelnemers aan de 10km wandeltocht waren te vroeg binnen om deze sfeer te proeven. De zondag was weer fantastisch. Enorme deelname vanaf het 1e loopnummer bij de Bambino's t/m de HM. In ruim 25 jaar heb ik als deelnemer aan een HM heb ik nog nooit zoveel publiek langs de kant zien staan bij een andere HM en eerdere edities v.d. Venloop. De Parade staat altijd vol, maar ook buiten het centrum, Tegelen, Steyl, Hout-Blerick en Blerick, overal was het druk. Vele mensen hebben zich ingespannen om mooie versieringen aan te brengen. De beste laat ik aan de organisatie over, maar de Maasstraat in Steyl was voor mij het de mooiste. Het overlijden van de nog maar 23-jarige deelnemer uit Duitsland is zeer tragisch. Een enorm drama voor de nabestaanden. Zelfs de directe nabijheid van een peleton aan medische hulpverleners heeft dit niet kunnen voorkomen. Al weet je zelf dat je een risico bent als je wat mankeert, de organisatie weet niet welke potentiële risico's er aan de start verschijnen. De Venloop heeft daarom vanaf het begin ingezet op maximale medische zorg voor het geval er iets gebeurt. In het geval er hulp geboden is, dan kan je dat beter tijdens de Venloop gebeuren dan thuis. Helaas heeft dat zelfs niet mogen baten en is het de hoop dat het niet nog een keer gebeurt. Veel mensen zijn door de Venloop in beweging gebracht en hebben gigantisch veel mensen genoten van 4 Venloop-dagen. Organisatorisch stak het wederom prima in elkaar, compliment voor de organisatie en de talrijke vrijwilligers!
Jules Snijders
geweldig
Het was weer een super toffe dag maar wel met een zwart randje. Organisatie en heel Venlo bedankt.
Andreas Becker
Danke
Venlo war wie immer ein richtig toller Lauf. Super Organisation, alles funktioniert von der Anmeldung bis zur Finischerverpflegung am Ziel.
In Venlo ist mehr los als am Rosenmontagszug in Kamp-Lintfort.
Hut ab Niederlande! Top Stimmung!
See you next Year!
Ketels
Elfjes selfies
Hoi, we zin het bericht kwijt wat we moeten doen om met de selfies met de elfjes kans te kunnen maken op eftelingkaartjes. Graag horen we wat te te doen..
Marcel schreurs
Halve marathon #21km

Overname startbewijs halve marathon.
Interesse 06 42532487
Hans
Startbewijs 10km en halve marathon ter overname
Wegens een blessure kan ik jammer genoeg de Venloop niet lopen morgen. Tegen kostprijs over te nemen halve marathon startbewijs en 10 km startbewijs.
Graag een bericht naar Venlorunsforkika@home.nl
Kees
10 km
Helaas het zit er morgen niet in. Heb nog een startbewijs voor 10km.
Bel op app maar naar 0629558935
Inge
Bedankt. Ik heb een startbewijs!
Inge
Startbewijs 10 km.
Wie heeft er nog een startbewijs voor de 10 km liggen.
Deze wil ik graag overnemen.
0615867221 of inge1985@hotmail.com
Met vriendelijke groet, Inge
Geert
10 km
Door rugblessure is het startbewijs voor de 10 km beschikbaar.
Belangstelling? Stuur bericht/app naar
06 25 575 956
Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.