Hardlopen: Bekijk hier de actuele uitslagen!

Guestbook

The guest book is not intended for advertising or promotional purposes. Stichting Venloop reserves the right to remove such messages from the guest book. If you have any questions for the organisers, please use the contact form. You can find the form under contact.

Ga naar pagina 1  2  3  ...  85  86  87  Volgende

Bjorn Jansen
Startbewijs halve marathon.
Ik ben op zoek naar een startbewijs voor de halve marathon en het liefste in her startvak van de eindtijd van 1hr: 30min. Mocht iemand alsnog verhinderd zijn en zou deze weg doen neem dan aub contact op met mij via jansen.b@gmail.com.

Bedankt alvast.

Mvg,
Bjorn Jansen
Cindy Schutten
Startbewijs halve marathon
Ik heb mij ingeschreven voor de 10km maar zou graag toch mee willen doen aan de halve marathon. Is er wellicht iemand die zich heeft ingeschreven voor de halve marathon maar toch liever de 10km rent? Indien iemand graag zijn of haar startbewijs voor de halve marathon kwijt wilt, mijn e-mailadres is: cindyschutten@hotmail.com
Wiek Noldus
Groeten uit Hongarije
Vandaag hoorde ik van pap in Venlo dat er zelfs mensen uit Hongarije meedoen aan de Venloop 2018. Dat zou ik dan wel eens kunnen zijn. Wel een gewone Venlose man die echter woont in Papa, Hongarije. Ook al woon ik op afstand; meedoen aan de Venloop staat voor mij heel hoog op de 'to do' lijst. En niet voor het eerst. Ik zie weer uit naar eenzeer gezellige race met veel muziek, mensen en bekenden! Succes met de organisatie.
Dana
Startplatz Halbmarathon 2018
Hallo,
ich suche einen Startplatz für den Halbmaraton 2018!
Habe die Anmeldung leider im Urlaub versäumt...
Gerne per email melden: danajung@gmx.de
Danke!
Harald Weber
Halbmarathon
Leider war ich am 01.08. etwas zu Spät deshalb Versuche ich hier einmal mein Glück ob jemand noch einen Startplatz für den Halbmarathon hat.
Hans Custers
Hallo Ellen,
Ik heb me ingeschreven voor de 1/2 marathon. Waarschijnlijk (bijna zeker) doe ik met de bedrijvenloop mee. Als dat zeker is mag je mijn startnummer overnemen. Je kunt me mailen. hanscusters@zonnet.nl
Jürgen Gersch
Hallo, ich suche ganz dringend für drei Berliner Lauffreunde einen Startplatz für den Halbmarathon 2018. Wäre klasse, wenn es noch klappen würde!
Ellen Baart
op zoek naar een startbewijs.
Helaas lukte het niet om een startbewijs te bemachtigen, omdat mijn mobiel verplicht vroeg naar sponsorcode. Nu een halve dag later zijn alle startbewijzen vergeven. Het zou mijn allereerste zijn en ik heb gehoord dat deze halve marathon ontzettend gaaf is. De sfeer e.d. Wie o wie helpt mij aan een startbewijs voor een normale prijs (dus niet de Fanbewijs). Twitter @ellenbaart als je mij wilt helpen.... Alvast super bedankt.
Rainer
Stadtlauf Wachtendonk
Hello participants of the Venloops we would like to draw your attention to a running event in Wachtendonk!
09/03/2017
14: 00h 500m school year 2008-2011
14: 15h 1500m School year 2002-2007
15: 00h 5km Everyone running
16: 00h Bambini run for children in kindergarden age
16: 15h 10km Main course with age group
Sign in: http://my6.raceresult.com/69717/?lang
W.Schatorje
Foto's halve marathon Venloop 2017
Foto's Veloop 2017 Halve Marathon zijn te bekijken op:
https://www.flickr.com/photos/129093359@N03/albums/72157680216557030
https://myalbum.com/album/WtpMXGJuVBsw

Vonnahme
Jörg
Heute ist nicht allertage Abend !! Ich komm wieder , keine Frage !! Ihr Holländer wart super Klasse ! Danke an alle Helfer , denn ohne sie könnten wir sowas nicht erleben !! Bis 2018
Gerdie Verhalle
40 km wandelen
Ook ik heb weer voor de derde keer mee gedaan en heb genoten. Jammer weer een jaar wachten. Mag van mij best wel meerdere dagen wandelen zijn.
Bedankt allemaal en tot volgend jaar.
Michael
Toller Lauf mit Gänsehaut
Es war wieder ein toller Lauf, Organisation perfekt, tolle Stimmung auf der ganzen Strecke.
Der beste Halbmarathon den ich in meinen 15 Jahen Lauferfahtung erlebt habe.
Nächstes Jahr bin ich wiedrr dabei.
Die Versorgung im Zielbereich könnte es besser sein, aber nur ein ganz kleiner Kritikpunkt.
Mireille janssen
40 km tocht
Complenten aan de organisatie van de venloop.
Alles was weer tot in de puntjes geregeld.
Tot volgend jaar.
F. Meels
Complimenten!
Bij deze m'n complimenten aan de organisatie en vrijwilligers van de vlekkeloos georganiseerde Venloop 2017.
Zelf heb ik m'n eerste 0,5 marathon gelopen en deze mede door de gustig gezinde weergoeden als een 21 km lang vrolijk en enthousiast straatfeest ervaren.
Venlo(op) is the place to be als je een goed bereikbare, vlakke 21 km loop zoekt met veel publiek & muziek langs de gehele route.
Suggestie ter verbetering: Ik heb slechts op 1 plek, aan 1 kant van de weg, iets te eten gezien (stukjes banaan) onderweg. Dit aanbod mag iets groter zijn.
Tot de volgende!
Sonja da Silva Marques
Anteilnahme
Ich möchte den Angehörigen des leider verstorbenen mein herzliches Beileid und meine Anteilnahme aussprechen! Viele der mir bekannten Läufer (mich eingeschlossen) macht es trotz der wahnsinnig tollen Veranstaltung umso trauriger, das so etwas einem Mitläufer wiederfahren ist. Wir wünschen den Hinterbliebenen ganz viel Karft in dieser schweren Zeit!
Annemarie Peters
Wandeltocht 40km
Erg mooie wandeltocht de 40km. Uiteraard speelde het prachtige weer mee. Ik heb genoten. En ja, soms is het ook afzien. Maar het publiek langs de kant sleept je er dan zeker doorheen!
Karin
wandeltocht 30km
Leuke wandeltocht 30 km. Fijn dat het dit keer gedeeltelijk een andere route was dan voorgaande jaren. Stuk door bos bij Velden was erg mooi.
JTFoto
Foto's
Foto's van de 10 km (locatie Groenveldsingel/Burg. Reinoudsingel) zijn terug te vinden op www.jtfoto.nl. Foto's van de halve marathon (locatie Grotestraat Tegelen) staan vanaf a.s. donderdag op www.jtfoto.nl. Via de contact button op de site zijn foto's gratis digitaal op te vragen. Vermeld de naam van de foto links boven de foto. (bijv. Venloop_2017_005.jpg
Bart Aerts
Fantastisch
De 12e editie van de Venloop was wederom om in te lijsten. Woensdag waren de weergoden al goed gestemd tijdens een heel leuke kidsmiddag. Dat gold ook voor de deelnemers op zaterdag en zondag. Dit jaar weer meer wandelaars en de stemming zat er fantastisch in. De Parade was op zaterdag al zeer druk, zoals we dat van de zondag kennen. De deelnemers aan de 10km wandeltocht waren te vroeg binnen om deze sfeer te proeven. De zondag was weer fantastisch. Enorme deelname vanaf het 1e loopnummer bij de Bambino's t/m de HM. In ruim 25 jaar heb ik als deelnemer aan een HM heb ik nog nooit zoveel publiek langs de kant zien staan bij een andere HM en eerdere edities v.d. Venloop. De Parade staat altijd vol, maar ook buiten het centrum, Tegelen, Steyl, Hout-Blerick en Blerick, overal was het druk. Vele mensen hebben zich ingespannen om mooie versieringen aan te brengen. De beste laat ik aan de organisatie over, maar de Maasstraat in Steyl was voor mij het de mooiste. Het overlijden van de nog maar 23-jarige deelnemer uit Duitsland is zeer tragisch. Een enorm drama voor de nabestaanden. Zelfs de directe nabijheid van een peleton aan medische hulpverleners heeft dit niet kunnen voorkomen. Al weet je zelf dat je een risico bent als je wat mankeert, de organisatie weet niet welke potentiële risico's er aan de start verschijnen. De Venloop heeft daarom vanaf het begin ingezet op maximale medische zorg voor het geval er iets gebeurt. In het geval er hulp geboden is, dan kan je dat beter tijdens de Venloop gebeuren dan thuis. Helaas heeft dat zelfs niet mogen baten en is het de hoop dat het niet nog een keer gebeurt. Veel mensen zijn door de Venloop in beweging gebracht en hebben gigantisch veel mensen genoten van 4 Venloop-dagen. Organisatorisch stak het wederom prima in elkaar, compliment voor de organisatie en de talrijke vrijwilligers!
Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.