img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Avond4Daagse (4-day evening walk) Information

Informatie Ballorig Avond4Daagse

Datum Ballorig Avond4Daagse 2022 is bekend!

De Ballorig Avond4Daagse 2022 gaat dit jaar plaats vinden van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022.

Inschrijven

De inschrijvingen voor de Ballorig Avond4Daagse van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022 zijn geopend. Klik op een van onderstaande links om naar het juiste inschrijfformulier te gaan:

Kosten

De kosten van een voorinschrijving voor de Ballorig Avond4Daagse bedragen €5,50 per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding. De na-inschrijving kost € 7,50.

Startbescheiden

De startbescheiden voor de deelnemers die zich via een individuele inschrijving hebben ingeschreven worden in de week voorafgaande aan de Ballorig Avond4Daagse per post verstuurd. De startbescheiden voor de deelnemers van de groepsinschrijving (via de school) worden een week voor de Ballorig Avond4Daagse de desbetreffende school gebracht.

Routes

Hieronder komen in de loop naar de Ballorig Avond4daagse de routes te staan. Op vrijdag wijkt de finishlocatie af van de startlocatie. Daarom zijn de routes op deze dag ingekort. Indien men na de finish te voet weer naar de startlocatie wandelt, komt men in totaal op bijna 6 of 12 km uit. Let op: de routes zijn altijd onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

Aanrijroutes

In aanloop naar de Ballorig Avond4Daagse zullen de aanrijroutes naar het Kazerneterrein onder dit kopje te vinden zijn. 

Starttijden

AfstandStarttijd
6 kilometer18:00 uur
12 kilometer17:30 uur

Startvakken

De indeling van de startvakken voor de Ballorig Avond4Daagse zijn nog niet bekend.

Pauzepunten

De pauzepunten voor zowel de 6 km als de 12 km zijn nog niet bekend.

Wandeldiploma

Het wandeldiploma is nog niet te downloaden.

Nieuwsbrief

Individuele deelnemers en de contactpersonen van de groepen zullen middels nieuwsbrieven op de hoogte worden gesteld over praktische zaken rondom de Ballorig Avond4Daagse.

Sociale media

Volg de Facebook-pagina van VenloopKids voor het laatste nieuws over de Ballorig Avond4Daagse en alle overige activiteiten van VenloopKids.

Contact

Heb je vragen over de Ballorig Avond4Daagse Venlo? Stuur dan een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.

Main and name sponsors