img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Avond4Daagse (4-day evening walk) Information

Informatie Ballorig Avond4Daagse

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Ballorig Avond4Daagse 2019 via deze pagina. Schrijf jij je liever meteen als groep in, dan kun jij jouw groep te zijner tijd hier registreren. De afstand wordt aangegeven bij inschrijving en kan gedurende het evenement niet meer gewijzigd worden. 

Kosten

De kosten voor deelname aan de Ballorig Avond4Daagse bedragen €5,50 per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding.

Startbescheiden

De startbescheiden voor de deelnemers die zich via een individuele inschrijving hebben ingeschreven worden in de week voorafgaande aan de Ballorig Avond4Daagse per post verstuurd. De startbescheiden voor de deelnemers van de groepsinschrijving (via de school) worden in de week voorafgaande aan de Ballorig Avond4Daagse naar de contactpersoon van de desbetreffende school gestuurd.

Routes

Hieronder kun je te zijner tijd de routes voor de Ballorig Avond4Daagse 2019 per dag en per afstand raadplegen. Op vrijdag wijkt de finishlocatie af van de startlocatie. Daarom zijn de routes op deze dag ingekort. Indien men na de finish te voet weer naar de startlocatie wandelt, komt men in totaal op bijna 6 of 12 km uit. Let op: de routes zijn altijd onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

Starttijden

AfstandStarttijd
6 kilometer18:00 uur
12 kilometer17:30 uur


Startvakken

De indeling van de startvakken voor de Ballorig Avond4Daagse van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni zal hieronder gepubliceerd worden..

 

Pauzepunten

De pauzepunten voor zowel de 6 km als de 12 km zullen te zijner tijd hieronder gepubliceerd worden:

Dinsdag 4 juniNader te bepalen
Woensdag 5 juniNader te bepalen
Donderdag 6 juniNader te bepalen
Vrijdag 7 juniNader te bepalen

 

Wandeldiploma

Je kunt het wandeldiploma na afloop van de Ballorig Avond4Daagse 2019 hieronder downloaden. De deelnemende scholen ontvangen de wandeldiploma's voor de scholieren ook fysiek.

Wandeldiploma 6 kilometer
Wandeldiploma 12 kilometer

Nieuwsbrief

Individuele deelnemers en de contactpersonen van de groepen zullen middels nieuwsbrieven op de hoogte worden gesteld over praktische zaken rondom de Ballorig Avond4Daagse.

Sociale media

Volg de Facebook-pagina en/of Twitter-pagina van VenloopKids voor het laatste nieuws over de Ballorig Avond4Daagse en alle overige activiteiten van VenloopKids.

Contact

Heb je vragen over de Ballorig Avond4Daagse Venlo? Stuur dan een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.

Main and name sponsors