img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Avond4Daagse (4-day evening walk) Information

Informatie Ballorig Avond4Daagse

Datum Ballorig Avond4Daagse 2022 is bekend!

De Ballorig Avond4Daagse 2022 gaat dit jaar plaats vinden van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022.

Inschrijven

De inschrijvingen voor de Ballorig Avond4Daagse van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022 zijn geopend. Klik op een van onderstaande links om naar het juiste inschrijfformulier te gaan:

Kosten

De kosten van een voorinschrijving voor de Ballorig Avond4Daagse bedragen €5,50 per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding. De na-inschrijving kost € 7,50.

Startbewijzen

De startpakketten voor de deelnemers die zich via een individuele inschrijving hebben ingeschreven kunnen deze dinsdag 7 juni ophalen bij het informatiepunt op het Kazerneterrein in Blerick.

Het informatiepunt (gelegen nabij de startvakken) is geopend van 16.30 uur tot 18.30 uur. In het startpakket tref je jouw startkaarten aan waarmee je kunt deelnemen aan de Ballorig Avond4Daagse 2022. Voor iedere dag zit er een nieuwe wandelkaart in. Vergeet deze wandelkaart dus niet mee te nemen naar de start en bewaar hem daarna goed, want op vertoon van deze kaart ontvang je elke dag een lekkere traktatie op de pauzeplek. Naast de startkaarten vind je in het startpakket ook al het wandeldiploma en een polsbandje. Dit polsbandje hoef je alleen op vrijdag te dragen, op vertoon hiervan worden de medailles uitgedeeld.

 

De startpakketten voor de deelnemers van de groepsinschrijving (via de school) worden een week voor de Ballorig Avond4Daagse naar de desbetreffende school gebracht.

Starttijden

AfstandStarttijd
6 kilometer18:00 uur
12 kilometer17:30 uur

Startprocedure

Om de start iedere dag zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we alle deelnemers van de Ballorig Avond4Daagse ingedeeld in startvakken. In onderstaande schema kun je opzoeken waar jij bent ingedeeld. De individuele deelnemers zijn ingedeeld in startvak "oranje 8". De startvakken zijn op het terrein aangegeven met borden.

Indeling Ballorig Avond4Daagse terrein 

De Ballorig Avond4Daagse gaat van start vanuit het Kazerneterrein in Blerick. Onderstaande kaart geeft een overzicht van de indeling van het terrein. Zo weet je waar je de auto kunt parkeren, je fiets kunt stallen en waar je de toiletten kunt vinden.

Parkeerplaats
Vanwege een beperkt aantal parkeerplekken vragen we iedereen om bij voorkeur met de fiets of te voet naar het Kazerneterrein te komen. Mochten deelnemers toch met de auto willen komen, dan is op bovenstaande kaart de parkeerplek aangegeven, met daarbij de looproute vanuit de parkeerplaats naar de startvakken. Let goed op voor eventuele auto's die de testlocatie van de GGD verlaten. De ingang van de parkeerplaats bevind zich aan de Venrayseweg. Let op: aan de achterkant van het Kazerneterrein (rotonde Kazernestraat) worden geen parkeerplekken gefaciliteerd.

Kiss & Ride
Er is een Kiss & Ride zone ingericht voor ouders/begeleiders die hun kind(eren) alleen afzetten of op komen halen. Inrijden vanuit de Veayseweg en vervolgens rechtsaf de Garnizoenweg in. Uitrijden weer vanuit de Garnizoenweg richting de Venrayseweg. Parkeren op de Garnizoenweg is niet toegestaan.

Fietsenstalling
Bij het Kazerneterrein is voldoende ruimte om je fiets te stallen. Op het kaartje vind je de fietsroute over het kazerneterrein naar de fietsenstalling. We verzoeken alle deelnemers en begeleiders om alleen in deze fietsenstalling je fiets te parkeren.

Toiletten
Verder zijn er toiletten aanwezig voor deelnemers die nog snel een bezoekje hieraan willen brengen voor vertrek of bij terugkomst. Ook de toiletten zijn aangegeven op de kaart. Let goed op voor aankomende of vertrekkende fietsers wanneer je het toilet gaat bezoeken. Ook bij de pauzeplek bevinden zich een aantal toiletten waar deelnemers gebruik van kunnen maken.

Informatiepunt
Het informatiepunt is gelegen nabij de startvakken en is alle vier de dagen geopend van 16.30 tot 18.30 uur. Heb je na het lopen van de route bij terugkomst op het Kazerneterrein nog vragen of opmerkingen, spreek dan een van onze vrijwilligers aan (herkenbaar aan de Venloop-kleding).

Routes

Hieronder komen in de loop naar de Ballorig Avond4daagse de routes te staan. Op vrijdag wijkt de finishlocatie af van de startlocatie. Daarom zijn de routes op deze dag ingekort. Indien men na de finish te voet weer naar de startlocatie wandelt, komt men in totaal op bijna 6 of 12 km uit. Let op: de routes zijn altijd onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

Routes 6 kilometerRoutes 12 kilometer
Dinsdag 7 juniDinsdag 7 juni
Woensdag 8 juniWoensdag 8 juni
Donderdag 9 juniDonderdag 9 juni
Vrijdag 10 juniVrijdag 10 juni

Pauzepunten

De pauzepunten voor zowel de 6 km als de 12 km zijn op de volgende locaties:

  • Dinsdag: de parkeerplaats van de gemeentewerf aan de Hulsterweg
  • Woensdag: het park aan het Egtenrayerhof
  • Donderdag: het grasveld aan de Romeinenweg.
  • Vrijdag: het Julianapark in Venlo

Zie ook de routes wanneer deze bekend zijn.

Samen houden we Venlo schoon!

We zijn tijdens de vier dagen van de Ballorig Avond4Daagse allemaal te gast op het Kazerneterrein en de pauzeplekken. En willen vier dagen lang genieten van een leuk evenement met een schone startplek. We willen jullie deelnemers dan ook vragen zo min mogelijk rommel achter te laten bij het Kazerneterrein, de pauzeplekken, finish maar ook onderweg. Samen houden we Venlo schoon!

Nieuwsbrief

Individuele deelnemers en de contactpersonen van de groepen zullen middels nieuwsbrieven op de hoogte worden gesteld over praktische zaken rondom de Ballorig Avond4Daagse.

Sociale media

Volg de Facebook-pagina van VenloopKids voor het laatste nieuws over de Ballorig Avond4Daagse en alle overige activiteiten van VenloopKids.

Playlist

Kom thuis alvast helemaal in de Avond4Daagse stemming met de enige echte Ballorig Avond4Daagse spotify playlist en oefen alle liedjes! De hele playlist kun je beluisteren via het Spotify icoontje.

Contact

Heb je vragen over de Ballorig Avond4Daagse Venlo? Stuur dan een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.

Main and name sponsors