img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Avond4Daagse (4-day evening walk) Information

Informatie Ballorig Avond4Daagse

Inschrijven

Online inschrijven voor de Ballorig Avond4Daagse 2019 is niet meer mogelijk. Het is nog wel mogelijk een na-inschrijving te doen. Dit kan vanaf dinsdag 4 juni vanaf 17.00 uur op het Kazerneterrein bij het infopunt. De kosten van een na-inschrijving bedragen € 7,50 en dienen contant voldaan te worden. Let op: pinnen is hierbij niet mogelijk.

Kosten

De kosten van een voorinschrijving voor de Ballorig Avond4Daagse bedragen €5,50 per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding. De na-inschrijving kost € 7,50.

Startbescheiden

De startbescheiden voor de deelnemers die zich via een individuele inschrijving hebben ingeschreven worden in de week voorafgaande aan de Ballorig Avond4Daagse per post verstuurd. De startbescheiden voor de deelnemers van de groepsinschrijving (via de school) worden een week voor de Ballorig Avond4Daagse de desbetreffende school gebracht.

Routes

Hieronder vind je de routes van de Ballorig Avond4Daagse 2019 per dag en per afstand. Op vrijdag wijkt de finishlocatie af van de startlocatie. Daarom zijn de routes op deze dag ingekort. Indien men na de finish te voet weer naar de startlocatie wandelt, komt men in totaal op bijna 6 of 12 km uit. Let op: de routes zijn altijd onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

Dinsdag 6km
Dinsdag 12km
Woensdag 6km
Woensdag 12km
Donderdag 6km 
Donderdag 12km
Vrijdag 6km
Vrijdag 12km
 

Aanrijroutes

Klik hier voor de aanrijroutes van de Ballorig Avond4Daagse 2019 voor auto's en fietsers.

Starttijden

AfstandStarttijd
6 kilometer18:00 uur
12 kilometer17:30 uur

Startvakken

De indeling van de startvakken voor de Ballorig Avond4Daagse van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni zijn als volgt:

Pauzepunten

De pauzepunten voor zowel de 6 km als de 12 km zijn:

Dinsdag 4 juniHulsterweg 
Woensdag 5 juniGrasveld Egtenrayerhof 
Donderdag 6 juniRomeinenweg
Vrijdag 7 juniJulianapark 

Wandeldiploma

Je kunt het wandeldiploma na afloop van de Ballorig Avond4Daagse 2019 hieronder downloaden. De deelnemende scholen ontvangen de wandeldiploma's voor de scholieren ook fysiek.

Wandeldiploma 6 kilometer
Wandeldiploma 12 kilometer

Nieuwsbrief

Individuele deelnemers en de contactpersonen van de groepen zullen middels nieuwsbrieven op de hoogte worden gesteld over praktische zaken rondom de Ballorig Avond4Daagse.

Sociale media

Volg de Facebook-pagina en/of Twitter-pagina van VenloopKids voor het laatste nieuws over de Ballorig Avond4Daagse en alle overige activiteiten van VenloopKids.

Contact

Heb je vragen over de Ballorig Avond4Daagse Venlo? Stuur dan een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.

Main and name sponsors