img-agendaimg-mailTekengebied 1Combined Shape

Avond4Daagse (4-day evening walk) Information

Informatie Ballorig Avond4Daagse

De Ballorig Avond4Daagse 2021 is helaas afgelast. 

We vinden het bijzonder spijtig dat de Ballorig Avond4Daagse voor het tweede jaar op rij opnieuw niet doorgaat. Maar om toch lekker sportief bezig te zijn zullen wij net als vorig jaar de “thuis-editie” van de Ballorig Avond4Daagse aanbieden: de ZomerWandel4Daagse. De deelnemer wandelt in de week van de Ballorig Avond4Daagse of de periode daaropvolgend in zijn of haar eigen tijd vier keer een afstand van 6 of 12 kilometer. Dit kan zelfs tot en met de zomervakantie. Over enkele weken zullen we jullie informeren via onze nieuwsbief en social media en staat het evenement op onze website waar je dan ook kunt inschrijven. 

Datum Ballorig Avond4Daagse 2022 is bekend!

De Ballorig Avond4Daagse 2022 zal plaats gaan vinden van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022.

Inschrijven

Dit gaat nu helaas niet.  

Kosten

De kosten van een voorinschrijving voor de Ballorig Avond4Daagse bedragen €5,50 per persoon, zowel bij een individuele inschrijving als bij een groepsaanmelding. De na-inschrijving kost € 7,50.

Startbescheiden

De startbescheiden voor de deelnemers die zich via een individuele inschrijving hebben ingeschreven worden in de week voorafgaande aan de Ballorig Avond4Daagse per post verstuurd. De startbescheiden voor de deelnemers van de groepsinschrijving (via de school) worden een week voor de Ballorig Avond4Daagse de desbetreffende school gebracht.

Routes

Hieronder komen in de loop naar de Ballorig Avond4daagse de routes te staan. Op vrijdag wijkt de finishlocatie af van de startlocatie. Daarom zijn de routes op deze dag ingekort. Indien men na de finish te voet weer naar de startlocatie wandelt, komt men in totaal op bijna 6 of 12 km uit. Let op: de routes zijn altijd onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

Aanrijroutes

In aanloop naar de Ballorig Avond4Daagse zullen de aanrijroutes naar het Kazzerneterrein hier te vinden zijn. 

Starttijden

AfstandStarttijd
6 kilometer18:00 uur
12 kilometer17:30 uur

Startvakken

De indeling van de startvakken voor de Ballorig Avond4Daagse zijn nog niet bekend.

Pauzepunten

De pauzepunten voor zowel de 6 km als de 12 km zijn nog niet bekend.

Wandeldiploma

Het wandeldiploma is nog niet te downloaden.

Nieuwsbrief

Individuele deelnemers en de contactpersonen van de groepen zullen middels nieuwsbrieven op de hoogte worden gesteld over praktische zaken rondom de Ballorig Avond4Daagse.

Sociale media

Volg de Facebook-pagina van VenloopKids voor het laatste nieuws over de Ballorig Avond4Daagse en alle overige activiteiten van VenloopKids.

Contact

Heb je vragen over de Ballorig Avond4Daagse Venlo? Stuur dan een e-mail naar venloopkids@venloop.nl.

Main and name sponsors