Guestbook

Ga naar pagina 1  2  3  ...  69  70  71  Volgende

David Huijts
10 KM
Hallo, Ik ben nog op zoek naar een startbewijs voor de 10 km. Wie verkoopt er nog een? Je kan me mailen op doathuijts@msn.com. Alvast bedankt!
RocioXRuma
Need your advice about XRumer
Hi! Where I can download the XRumer 12? This URL is not working - http://freecheapxrumer.com/ :(
Marc Kersten
Startbewijs 10K 2017
Wie kan mij aan een startbewijs helpen voor de 10K? Alvast bedankt voor de reactie. mmjkersten@hotmail.com 06-11880100 Sportieve groet, Marc Kersten
Wouter
Gezocht startbewijs halve marathon
Beste hardlopers, Graag zou ik een startbewijs voor de halve marathon van iemand overnemen. Stuur s.v.p. even een berichtje op mailwouter@home.nl als je er een voor me hebt. Alvast ontzettend bedankt! Groeten Wouter
Karen Scheggetman
Twee Halve marathon startbewijzen gezocht!
Wie heeft er voor ons nog 2 halve marathon startbewijzen? Mail naar frakasano@gmail.com
Nyree van Heel
startbewijshalve marathon
Ik ben op zoek naar een startbewijs voor de halve marathon. Iemand een kaartje over? Graag een bericht sturen naar nyreevheel@gmail.com Alvast bedankt!
Doris Kinkel
Halbmarathon, 3 Plätze gesucht
Hi, ich suche 3 Startplätze für den Halbmarathon, bitte E-Mail an dspress@gmx.de Vielen Dank, bedankt! :-)
Juul Bruijnen
10 km startbewijs gezocht
Ik zou graag mee willen doen op de 10 km. Heeft er iemand een startbewijs dat ik kan overnemen? Graag mailtje naar j_vestjens@hotmail.com Alvast bedankt!!!
Paul Beijer
Gezocht Startbewijs voor de 10K
Ik was te laat met inschrijven maar zou graag van iemand een startbewijs voor de 10k overnemen. Alvast bedankt! paul.beijer@home.nl
Lars Wijnhoven
Gezocht : 10K Startbewijs
Ik was te laat maar zou graag een startbewijs voor de 10K overnemen van iemand Alvast bedankt! lars.wijnhoven@me.com
Startplatz Halbmarathon
Guten Abend liebe Läuferinnen und Läufer, Auch ich suche noch einen Startplatz für den Halbmarathon 2017 am 26.03.2017. Sollte jemand einen Startplatz über haben, würde ich mich sehr über eine Nachricht auf meine E-Mail Bbuenermann@gmx.de freuen. Mit sportlichen Grüßen, Björn
Axel
gezocht: startbewijs halve marathon
Hallo, ik ben op zoek naar een startbewijs voor de halve marathon. Mocht iemand er nog 1 hebben dan hoor ik het heel graag. Reacties kunnen getuurd worden naar a.butter@caiway.nl. Vast bedankt!
Sven
Sven
Hallo, ich suche einen halbmarathon Startplatz für 2017 am 26.03.2017. Bitte Kontakt über svenschumachers@icloud.com danke
Eef uit Venlo
Fijn dat je net als bij de het zomerparkfeest en ozze eige Omroep Venlo nu ook Fanloper bij de Venloop kunt worden. Leuk toch. Verheug me op de vriendenavond woensdag 24 augustus maar zeker ook op de HM op 26 maart 2017 als Fanloper!
Willie Relouw
Inschrijven Halve Marathon vol
Wordt Fanloper. Er is geen uiterste inschrijfdatum. Voor hardlopers worden 500 startbewijzen vrijgehouden tot 1 september. Toch jammer dat de regulieren inschrijving voor de Halve Marathon vol is maar voor de Fanloper á € 75,- nog wel plek is. Een trieste ontwikkeling in de venloop in mijn ogen !!
Maaike Hooghiemstra
Startbewijzen halve marathon
Fonds Gehandicaptensport heeft nog startbewijzen voor de halve marathon, tegen reguliere inschrijvingsprijs. Bij interesse neem contact op met maaike@fondsgehandicaptensport.nl https://www.facebook.com/fondsgehandicaptensport/posts/1113338942078918
corne
zoek startbewijs halve marathon
Zoals vele was ik te laat met het inschrijven van de halve marathon mocht iemand zijn inschrijving willen overdragen dan houdt ik mij aanbevolen stuur een berichtje naar corneschram33@gmail.com.
Hub
Mertens
Helaas moet ik constateren dat er zoals in heel Nederland dus ook op de Venloop qua startvakken weer iets op te merken valt. Dat de elitelopers voorin starten is geen verrassing. Waarom moeten álle licentielopers in startvak 2, ongeacht hun eindtijd . Waarom niet op basis van gelopen eindtijden op de HM zoals in omringende landen/ Startvak < 1.30 is een bomvol vak waarin dus ook snelle lopers worden gepropt die wel degelijk hard kunnen lopen gezien de omvang van het veld zou het wenselijk hiervoor te kiezen. Maar ik weet uit eigen ervaring dat dit een bureaucratische KNAU regel is. Lijkt me handig dat ná de elitelopers er een startvak is voor eindtijd 1.20 of sneller. Voor een snelle tijd hoef je op deze manier niet af te reizen naar Venlo maar kun je beter starten in Ell of Posterholt.
Marsman
Fanloper onzin
Inschrijving is vol en toch kun je, als extra geld betaald (60euro), toch nog inschrijven via fanloper. De commercialisering heeft helaas ook toegeslagen bij Venloop. HEEL JAMMER. Kijk: vooraf extra betalen, oke! Maar achteraf, moet niet gekker worden. Volgend jaar iedereen zeker 60 euro. Nogmaals, slechte keuze organisatie!
Unne venlooper
Organisatie, graag beetje 'censuur' op berichten
Waarom worden onderstaande mafkezen niet verwijderd uit dit gastenboek? Dat hoort ook bij dingen goed organiseren!
Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.