Guestbook

Ga naar pagina 1  2  3  ...  68  69  70  Volgende

Thomas
Thomas
Farmville farms even include free gift that is especially designed for the neighbors on their farm visit.
Paul Beijer
Gezocht Startbewijs voor de 10K
Ik was te laat met inschrijven maar zou graag van iemand een startbewijs voor de 10k overnemen. Alvast bedankt! paul.beijer@home.nl
Lars Wijnhoven
Gezocht : 10K Startbewijs
Ik was te laat maar zou graag een startbewijs voor de 10K overnemen van iemand Alvast bedankt! lars.wijnhoven@me.com
Startplatz Halbmarathon
Guten Abend liebe Läuferinnen und Läufer, Auch ich suche noch einen Startplatz für den Halbmarathon 2017 am 26.03.2017. Sollte jemand einen Startplatz über haben, würde ich mich sehr über eine Nachricht auf meine E-Mail Bbuenermann@gmx.de freuen. Mit sportlichen Grüßen, Björn
Axel
gezocht: startbewijs halve marathon
Hallo, ik ben op zoek naar een startbewijs voor de halve marathon. Mocht iemand er nog 1 hebben dan hoor ik het heel graag. Reacties kunnen getuurd worden naar a.butter@caiway.nl. Vast bedankt!
Sven
Sven
Hallo, ich suche einen halbmarathon Startplatz für 2017 am 26.03.2017. Bitte Kontakt über svenschumachers@icloud.com danke
Eef uit Venlo
Fijn dat je net als bij de het zomerparkfeest en ozze eige Omroep Venlo nu ook Fanloper bij de Venloop kunt worden. Leuk toch. Verheug me op de vriendenavond woensdag 24 augustus maar zeker ook op de HM op 26 maart 2017 als Fanloper!
Willie Relouw
Inschrijven Halve Marathon vol
Wordt Fanloper. Er is geen uiterste inschrijfdatum. Voor hardlopers worden 500 startbewijzen vrijgehouden tot 1 september. Toch jammer dat de regulieren inschrijving voor de Halve Marathon vol is maar voor de Fanloper á € 75,- nog wel plek is. Een trieste ontwikkeling in de venloop in mijn ogen !!
Maaike Hooghiemstra
Startbewijzen halve marathon
Fonds Gehandicaptensport heeft nog startbewijzen voor de halve marathon, tegen reguliere inschrijvingsprijs. Bij interesse neem contact op met maaike@fondsgehandicaptensport.nl https://www.facebook.com/fondsgehandicaptensport/posts/1113338942078918
corne
zoek startbewijs halve marathon
Zoals vele was ik te laat met het inschrijven van de halve marathon mocht iemand zijn inschrijving willen overdragen dan houdt ik mij aanbevolen stuur een berichtje naar corneschram33@gmail.com.
Hub
Mertens
Helaas moet ik constateren dat er zoals in heel Nederland dus ook op de Venloop qua startvakken weer iets op te merken valt. Dat de elitelopers voorin starten is geen verrassing. Waarom moeten álle licentielopers in startvak 2, ongeacht hun eindtijd . Waarom niet op basis van gelopen eindtijden op de HM zoals in omringende landen/ Startvak < 1.30 is een bomvol vak waarin dus ook snelle lopers worden gepropt die wel degelijk hard kunnen lopen gezien de omvang van het veld zou het wenselijk hiervoor te kiezen. Maar ik weet uit eigen ervaring dat dit een bureaucratische KNAU regel is. Lijkt me handig dat ná de elitelopers er een startvak is voor eindtijd 1.20 of sneller. Voor een snelle tijd hoef je op deze manier niet af te reizen naar Venlo maar kun je beter starten in Ell of Posterholt.
Marsman
Fanloper onzin
Inschrijving is vol en toch kun je, als extra geld betaald (60euro), toch nog inschrijven via fanloper. De commercialisering heeft helaas ook toegeslagen bij Venloop. HEEL JAMMER. Kijk: vooraf extra betalen, oke! Maar achteraf, moet niet gekker worden. Volgend jaar iedereen zeker 60 euro. Nogmaals, slechte keuze organisatie!
Unne venlooper
Organisatie, graag beetje 'censuur' op berichten
Waarom worden onderstaande mafkezen niet verwijderd uit dit gastenboek? Dat hoort ook bij dingen goed organiseren!
Marsman
Onzin fanloper
Inschrijving is vol en toch kun je, als extra geld betaald (60euro), toch nog inschrijven via fanloper. De commercialisering heeft helaas ook toegeslagen bij Venloop. HEEL JAMMER. Kijk: vooraf extra betalen, oke! Maar achteraf, moet niet gekker worden. Volgend jaar iedereen zeker 60 euro. Nogmaals, slechte keuze organisatie!
Im
ruilen
inmiddels 2x 10 km startbewijzen gekocht. Te ruilen voor 2x halve marathon
im
gezocht startbewijs
nogmaals: gezocht 2x startbewijs halve marathon. Heb nog alle edities meegedaan en wil 2017 niet missen. Tel: 06-28203110
Im
gezicht startbewijs
ben op zoek naar 2x startbewijs halve marathon. Was te laat. Heb reeds alle edities meegedaan en wil ook 2017 niet missen!!!
Rico Hanssen
Halve marathon
Hallo, Mocht er iemand een inschrijving of startnummer over hebben voor de halve marathon. Ik ben nog opzoek naar eentje. Gelieve via mob contact met mij opnemen. 0645002020. Bij voorbaat dank
Priscilla
Ik zoek een startbewijs voor HM 2017
Wie kan me helpen aan een startbewijs voor de halve marathon 2017. Ik was net te laat met inschrijven....tel: 0612073382.
Paul
Er staan geen deelnemers vermeld bij de wandeltochten
Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.