Guestbook

Ga naar pagina 1  2  3  ...  68  69  70  Volgende

Sven
Sven
Hallo, ich suche einen halbmarathon Startplatz für 2017 am 26.03.2017. Bitte Kontakt über svenschumachers@icloud.com danke
Eef uit Venlo
Fijn dat je net als bij de het zomerparkfeest en ozze eige Omroep Venlo nu ook Fanloper bij de Venloop kunt worden. Leuk toch. Verheug me op de vriendenavond woensdag 24 augustus maar zeker ook op de HM op 26 maart 2017 als Fanloper!
Willie Relouw
Inschrijven Halve Marathon vol
Wordt Fanloper. Er is geen uiterste inschrijfdatum. Voor hardlopers worden 500 startbewijzen vrijgehouden tot 1 september. Toch jammer dat de regulieren inschrijving voor de Halve Marathon vol is maar voor de Fanloper á € 75,- nog wel plek is. Een trieste ontwikkeling in de venloop in mijn ogen !!
Maaike Hooghiemstra
Startbewijzen halve marathon
Fonds Gehandicaptensport heeft nog startbewijzen voor de halve marathon, tegen reguliere inschrijvingsprijs. Bij interesse neem contact op met maaike@fondsgehandicaptensport.nl https://www.facebook.com/fondsgehandicaptensport/posts/1113338942078918
corne
zoek startbewijs halve marathon
Zoals vele was ik te laat met het inschrijven van de halve marathon mocht iemand zijn inschrijving willen overdragen dan houdt ik mij aanbevolen stuur een berichtje naar corneschram33@gmail.com.
Hub
Mertens
Helaas moet ik constateren dat er zoals in heel Nederland dus ook op de Venloop qua startvakken weer iets op te merken valt. Dat de elitelopers voorin starten is geen verrassing. Waarom moeten álle licentielopers in startvak 2, ongeacht hun eindtijd . Waarom niet op basis van gelopen eindtijden op de HM zoals in omringende landen/ Startvak < 1.30 is een bomvol vak waarin dus ook snelle lopers worden gepropt die wel degelijk hard kunnen lopen gezien de omvang van het veld zou het wenselijk hiervoor te kiezen. Maar ik weet uit eigen ervaring dat dit een bureaucratische KNAU regel is. Lijkt me handig dat ná de elitelopers er een startvak is voor eindtijd 1.20 of sneller. Voor een snelle tijd hoef je op deze manier niet af te reizen naar Venlo maar kun je beter starten in Ell of Posterholt.
Marsman
Fanloper onzin
Inschrijving is vol en toch kun je, als extra geld betaald (60euro), toch nog inschrijven via fanloper. De commercialisering heeft helaas ook toegeslagen bij Venloop. HEEL JAMMER. Kijk: vooraf extra betalen, oke! Maar achteraf, moet niet gekker worden. Volgend jaar iedereen zeker 60 euro. Nogmaals, slechte keuze organisatie!
Unne venlooper
Organisatie, graag beetje 'censuur' op berichten
Waarom worden onderstaande mafkezen niet verwijderd uit dit gastenboek? Dat hoort ook bij dingen goed organiseren!
Marsman
Onzin fanloper
Inschrijving is vol en toch kun je, als extra geld betaald (60euro), toch nog inschrijven via fanloper. De commercialisering heeft helaas ook toegeslagen bij Venloop. HEEL JAMMER. Kijk: vooraf extra betalen, oke! Maar achteraf, moet niet gekker worden. Volgend jaar iedereen zeker 60 euro. Nogmaals, slechte keuze organisatie!
Im
ruilen
inmiddels 2x 10 km startbewijzen gekocht. Te ruilen voor 2x halve marathon
im
gezocht startbewijs
nogmaals: gezocht 2x startbewijs halve marathon. Heb nog alle edities meegedaan en wil 2017 niet missen. Tel: 06-28203110
Im
gezicht startbewijs
ben op zoek naar 2x startbewijs halve marathon. Was te laat. Heb reeds alle edities meegedaan en wil ook 2017 niet missen!!!
Rico Hanssen
Halve marathon
Hallo, Mocht er iemand een inschrijving of startnummer over hebben voor de halve marathon. Ik ben nog opzoek naar eentje. Gelieve via mob contact met mij opnemen. 0645002020. Bij voorbaat dank
Priscilla
Ik zoek een startbewijs voor HM 2017
Wie kan me helpen aan een startbewijs voor de halve marathon 2017. Ik was net te laat met inschrijven....tel: 0612073382.
Paul
Er staan geen deelnemers vermeld bij de wandeltochten
Ben
scrollen
even zorgen dat je bij de deelnemersoverzichten van het wandelen ook naar beneden kunt scrollen...zo zie je maar een beperkt aantal wandelaars
Ben
10?20?30?
en bij 30 staat de 20 boven, bij 20 staat de 10 boven !!!!
Ben
foute registratie???
als je overzicht deelnemers 40 km wandeltocht bekijkt, staan daar de 30 km wandelaars!!!
Huub
Is de inschrijving voor Duitsers eerder geopend ?
Het valt op dat enkele minuten nadat de inschrijving geopend is er al HONDERDEN deelnemers uit Duitsland zich aangemeld hebben volgens de deelnemerslijst. Waarom hebben onze oosterburen voorrang met aanmelden ?
Ben
Ooit was er dat idee
Zoiets moet ook in Venlo kunnen....was het idee na de NYcity marathon. En dan komen de marketing-mensen en wordt de Venloop steeds meer Fanloop!!!!!!
Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.